Uit de blog

Een PRODUCTIEPLANNER met een hart voor ambacht en duurzaamheid in de voeding wordt onze nieuwe collega!

18/05

Uit de blog

Om onze groei verder te versterken wensen wij ons team uit te breiden met een gedreven productieplanner (m/v/x) die beschikt over minimaal een 3-tal jaar ervaring in een vergelijkbare functie in de voedingssector.

Bio bakkerij De Trog is een toonaangevende en betrouwbare trendsetter in de bakkerijsector. Onze broodproducten zijn smaakvol, puur, authentiek, ambachtelijk, innoverend en bestemd voor de internationale markt. Het welzijn van de mens staat bij ons centraal.

In 2018 realiseerde de bakkerij een omzet van 18 miljoen euro. Ons gevarieerd broodassortiment kan je terugvinden in speciaalzaken, food service en de retailsector.

Dankzij jarenlange inspanningen op het vlak van kwaliteit, voedselveiligheid, traceerbaarheid en productontwikkeling behoort De Trog vandaag tot de top in de biologische voedingssector. In de voorbije weken werd bio bakkerij De Trog bekroond met onder andere de Factory of the future award, alsook de food waste award.

PRODUCTIEPLANNER (M/V/X)

Jouw taken:

  • Eigenmaken en onderhouden van capaciteiten en mogelijkheden van het productieproces (masterdata);
  • Je stemt prognoses (lange termijn + acties) af met supply chain planner;
  • Je staat in voor het opmaken van een middenlangetermijn (7 tot 14 kalenderdagen) en dagplanning (scheduling) voor de productieorders , dit op verschillende productielijnen warme en koude bakkerij;
  • Je stemt af, communiceert en verbindt diverse afdelingen (aankoop, verkoop, logistiek, HR, technische dienst) die impact hebben op de realisatie van het productieplan
  • Je volgt de uitgewerkte planning (planning versus realiteit) op, om zo nodig bij te sturen en ‘last minute’ wijzigingen te coördineren;
  • Je coördineert het dagelijks planningsoverleg (met productieverantwoordelijken en aanspreekpunten);
  • Je optimaliseert de planning waar nodig, je werkt verbeteringsvoorstellen uit in nauwe samenwerking met de productieverantwoordelijken;
  • Je werk nauw samen met
    • COO: optimalisatieprocessen en behalen van efficiëntie doelstellingen
    • Interne Sales: Bevestigen en waarmaken van levertermijnen naar de klant.
    • Productie en Quality Control: Garanderen van de beste kwaliteit.

Jouw profiel:

  • Je bent in het bezit van een bachelor-diploma, en beschikt over minimaal een 3-tal jaar ervaring in een vergelijkbare functie in de voedingssector;
  • Je bent vaardig met Excel, je werkte reeds succesvol in een gestructureerde scheduling pakket (LPC) en/of een ERP systeem (Navision);
  • Je bent stressbestendig, daadkrachtig en zeer communicatief
  • Je stelt je niet tevreden met het status quo, maar streeft naar een continue verbetering en efficiëntie

Ons aanbod

Je komt terecht in een ambitieus groeibedrijf. Wij bieden je een aangename en afwisselende job met een marktconform loon.

Interesse?

Stuur jouw cv en sollicitatiebrief naar bio bakkerij De Trog bv, Rozendaalstraat 65, 8900 Ieper ter attentie van Dhr. Pieter Baelde, of via e-mail naar pieter.baelde@detrog.be.

Je kan ook telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken op het nummer 057/ 48 54 19