Uit de blog
Dubbelgebakken brood & Speltbaguette
03/12

- bij Bio De trog luisteren wij naar onze klanten -
Dynamisering, vernieuwing en craftmanship staan centraal deze laatste weken van het jaar! Speciaal daarom lanceren wij twee nieuwe referenties, op maat van jullie, onze klanten.
Beschikbaar vanaf 3/12/2018
S P E L T B A G U E T T E
Baguette op basis van pure spelt, zonder toevoeging van tarwe.
Vervaardigd met speltgraan van Belgische Bodem, met huisgemaakte desem.
Gebakken op stenen vloer met unieke luchtige kruimstructuur en dunne krokante korst.
Op traditionele Franse wijze geproduceerd!
Art. Code: 0233

D U B B E L G E B A K K E N B R O O D
Brood dubbel gebakken met getoaste zaden:
Granenbrood gebaseerd op steengemalen tarwebloem,
huisgemaakte desem en rogge bloem.
Bevat zaden (lijnzaad, pompoenzaad, havervlokken) en getoaste zaden (sesam en zonnebloem) in het deeg.
Gebakken op stenen vloer met heerlijke krokante extra dikke korst.
De getoaste zaden geven een heel specifieke, rijke, artisanale smaak aan het brood.
Uw bron van vezels, ideaal voor een gezond broodmoment op gelijk welk tijdstip van de dag
Art. Code: 0130
