Uit de blog

Bio De Trog herlanceert het Waalse merk Ferme De La Croix

28/01

Uit de blog

Bio De Trog brengt nieuw leven in een van de bio pionier bakkerijen van België door de authentieke broodrecepten van de oude meesterbakker opnieuw in het leven te roepen.

Ferme de la Croix, doet die naam een belletje rinkelen? Inderdaad, dit gerenommeerde merk vindt zijn oorsprong in het hartje van Wallonië. Na lange tijd introduceert Ferme de la Croix een nieuw gamma artisanale, biologische broden volgens de authentieke broodrecepten van haar Waalse maître boulanger. Pure degen, huisbereide desem, lokale grondstoffen en vakmanschap vormen de basis van deze unieke, alom gekende broden.

Bezoek de website van Ferme De La Croix >

Ferme-de-la-Croix-brood-0179_9e00656039b9bb4955a23600248761fc.jpg
VERS ASSORTIMENT
FDLC-Dagvers-broden_9e00656039b9bb4955a23600248761fc.jpg
LANG HOUDBAAR VERPAKT ASSORTIMENT
FDLC-verpakte-broden_9e00656039b9bb4955a23600248761fc.jpg