Uit de blog
BELEVINGS- EN R&D-CENTRUM ATELIER PUR PAIN OPENT DE DEUREN
20/11

Inspiratie, creativiteit en blijvend leren zijn de codewoorden van ons nieuwe Atelier Pur Pain
Het Atelier Pur Pain werd opgericht als verlengstuk van Bio Bakkerij De Trog.
Met ons nieuwe belevinwillen we inspiratie brengen aan onze klanten en bakkers en werken rond 4 pijlers.
- De ontwikkeling van nieuwe, pure broden die inspelen op de basistrends waar we als bakkerij voor staan.
- De ontwikkeling van onze medewerkers om hen voortdurend bij te scholen op kwaliteitsvlak. Ook nieuwe medewerkers worden hier ondergedompeld in de manier waarop wij bij De Trog ons bio brood met passie maken.
- Ons nieuwe atelier zal gebruikt worden voor creatieve workshops.
- En op termijn gaan we hier externe bezoekers een bezoek aan het beleveniscentrum en een virtuele tour door de bakkerij kunnen aanbieden.
Hiermee hopen we de passie rond puur & smaakvol brood levendig te houden.
Zo kan iedereen dagelijks blijven genieten van ambachtelijk brood!

