Blog
Vitali Pastrami Pesto
06/10
De bio vitali is een rijk gevuld broodje op basis van tarwebloem, havervlokken, tarwevlokken en gerstemout. Ideaal voor een gezonde broodcreatie met een verrassende smaak.
Benodigdheden:
- Bio Vitali Baguette: 1 st/pp
- Pastrami plakjes: 40 gr/pp
- Ardo edamame boontjes: 20 gr/pp
- Ricotta: 40 gr/pp
- Groene pesto Delisol: 40 gr/pp
- Gegrilde groentenmix Delisol: 40 gr/pp
- Rucola: 4 gr/pp
1. Meng ricotta & groene pesto Delisol in verhouding 50/50 %.
2. Blancheer de edamame boontjes kort in gezouten water, spoel af in koud water.
3. Bak het Bio Vitali broodje af 5 à 8 min op 180°C en laat afkoelen.
4. Snij het broodje in 2 in de lengte.
5. Beleg het broodje met onderaan ricotta pesto mix.
6. Daarop de afgekoelde edamame boontjes & rucola.
7. Werk af met gegrilde groenten en plakjes Pastrami.