Blog

Tips hoe veilig om te gaan met broodproducten in deze tijden.

03/04

Blog

Het coronavirus (COVID-19) raakt ons allemaal. Een ongekende situatie. Dit brengt ongelofelijk veel onzekerheid met zich mee. Bio Bakkerij De Trog neemt de huidige situatie serieus en volgt de verdere ontwikkeling op de voet.

Alles wat we doen is bedoeld om de professional en de consument te ondersteunen met de beste oplossingen en services voor zijn dagelijks brood. Dus ook in deze moeilijke tijd zijn we er graag voor elke klant. Wij volgen hierin de richtlijnen en adviezen die gegeven worden de FOD volksgezondheid en het FAVV.

In de onze bakkerij hebben we veiligheidsmaatregelen getroffen om jouw gezondheid en die van onze collega's te beschermen.

We geven via deze nieuwsbrief enkele tips waar je in deze periode best extra rekening mee houdt.

Hoewel sommige van deze praktijken specifiek worden aanbevolen tijdens deze periode van ongemak met het coronavirus, zouden andere al deel moeten uitmaken van de reguliere praktijken.


Hoe kunnen wij helpen?

We hebben veiligheidsmaatregelen getroffen om jouw gezondheid en die van onze collega's te beschermen. Daarom kunnen onze adviseurs nu geen professionele klanten bezoeken. Uiteraard staan ze nog altijd voor je klaar. Heb je vragen? Neem dan telefonisch, via WhatsApp of per e-mail contact op met je contactpersoon.

Bij vragen over onze producten kan je natuurlijk altijd uw vraag plaatsen via info@detrog.be.

We wensen iedereen veel kracht in alle gezondheid tijdens deze tijd.

Lees alle tips in de nieuwsbrief. >