Blog

Recept Idee: Pitten- en zaden SmØrrebrØd!

12/06

Blog

Recept idee: smØrrebrØd!


Deze frisse lunch creatie is Scandinavisch geïnspireerd waarbij het pitten- en zadenbrood het befaamde roggebrood vervangt in smØrrebrØd.  Dit receptje zit boordevol smaak!

Ingrediënten

2 dikke sneden pitten- &zadenbrood van Bio De Trog, zalm, avocado’s, sjalotten limoen, koriander, olijfolie, chilivlokken peper & zout!

Tip: probeer het eens met andere ingrediënten. Oneindig veel combinaties mogelijk met dit veelzijdig broodje.

Als basis maakt men een avocado spread. Plet de avocado’s in een kommetje met een vork tot een smeuïge massa, meng hieronder een fijngesneden sjalotje, fijngesnipperde koriander, wat limoensap, een scheutje olijfolie en snuifje peper en zout.

Breng de spread rijkelijk aan op de sneden brood, drapeer vervolgens plakjes zalm daarbovenop.

Werk af met wat chilivlokken voor extra pit. Smakelijk!

Pitten-en-zaden-klein1_4e6c706625cd6c3204633592e6c46109.jpg