Blog

Nieuwe broden in het assortiment!

01/05

Blog

Bio gekiemde rogge & Bio notenbrood

N I E U W  I N  O N S  G A M M A

Zodoende een uitgebalanceerd gamma te blijven aanbieden dat aan de noden tegemoetkomt van de bio-consument 2019 stellen wij enkele nieuwe broodcreaties voor: We bieden - inspelend op de trends in de broodconsumptie - twee nieuwe en eigentijdse referenties aan die de minder populaire broden uit het assortiment vervangen. 

B I O  G E K I E M D E   Z A D E N

Biologisch tarwebrood op basis van gekiemde rogge en desem. Gebakken op stenen vloer. Niet minder dan 15% gekiemd roggegraan wordt onder gemengd in het deeg. De gekiemde rogge geeft een niet te evenaren smaakbeleving: natuurlijke zoete, fruitige, mout smaak.  Tevens laat het toe om uw brood langer vers te houden zonder toevoeging van broodverbeteraars.

 Art. Code: 0154

gekiemde-rogge_190412_095647_9e00656039b9bb4955a23600248761fc.jpg

B I O   N O T E N B R O O D

Biologisch tarwebrood op basis van vloeibare desem met rijke inmenging van noten ( 8% ) en fenegriekzaad,  op stenen vloer gebakken. Gemaakt op traditionele Franse wijze. Onze in huisgemaakte  licht zure desem geeft in combinatie met noten, roggebloem en fenegriek een heel rijk smakenpallet. Heel lekker en in evenwicht met zoetigheid, kaas, …

Art code: 0153

Schermafbeelding-2019-04-08-om-14.16.18_190412_104507_9e00656039b9bb4955a23600248761fc.jpg