Blog

Nieuw van Pur Pain: BIO ENGLISH STYLE MUFFIN

12/04

Blog

Bij Pur Pain gaan innovatie en ambacht hand in hand. In het “Atelier Pur Pain” werd onlangs de Bio English Style Muffin geboren, een aanrader voor een “NEW STYLE FAST CASUAL CONCEPT”.

Dit innovatief broodje bevindt zich in het midden tussen een zoete bun en een hamburgerbroodje en biedt daarom enorm veel creatieve mogelijkheden.

Meesterbakker Hendrik en het team van “Atelier Pur Pain” ontwikkelden 3 verrassende creaties. Lekker smeuïg en licht gezoet, gebakken met wat roomboter als topping, en dat proef je.

Beschikbaar in het diepvries assortiment:

- BIO English Style Muffin 60g 55x48 IQF (bestelcode EP0649)

- BIO English Style Muffin mais kurkuma 60g 55x48 IQF (bestelcode EP0650)

- BIO English Style Muffin met zaden 60g 55x48 IQF (bestelcode EP0651)


Laat je inspireren door onderstaand recept: Mini breakfast pizza English style muffins

English-Muffins_9e00656039b9bb4955a23600248761fc.jpg