Blog
Haute dog met wortel tapenade en karwij
10/08
Deze hotdog met originele tapenade brengt je direct in zomerse sferen. Natuurlijk smakend en licht zoet door de wortel, combineert deze goed met verse geitenkaas, midden-oosterse za’atar kruiden en platte peterselie. Puur natuur, zonder toevoegingen of bewaarmiddelen.
Benodigdheden:
- Bio de Trog Haute Dog broodje
- Delisol wortel karwij tapenade
- Seitan worst
- Rode ui
- Postelein
Bak het Haute Dog broodje af in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende enkele minuten. Smeer de binnenkant van het broodje royaal in met de wortel karwij tapenade. Bak de seitan worst in een pan met olijfolie tot ze gaar is. Top het broodje met versnipperde rode ui en met een klein handjevol postelein blaadjes.
Voor zij die het graag wat pittig hebben, kan je nog afwerken met wat chilliflakes.
Tip: gebruik gepekelde rode uitjes ipv de rauwe rode ui. Om de tapenade nog smeuïger te maken kan je ook een eetlepel zure room toevoegen en goed mengen.