Blog

Een QUALITY OFFICER met een hart voor ambacht en duurzaamheid in de voeding kan snel aan de slag!

09/04

Blog

Ter vervanging van een collega in bevallingsrust, zoeken we een tijdelijke versterking (vanaf mei 2020 tot december 2020).

Bio bakkerij De Trog is een toonaangevende en betrouwbare trendsetter in de bakkerijsector. Onze broodproducten zijn smaakvol, puur, authentiek, ambachtelijk, innoverend en bestemd voor de internationale markt. Het welzijn van de mens staat bij ons centraal.

In 2018 realiseerde de bakkerij een omzet van 18 miljoen euro. Ons gevarieerd broodassortiment kan je terugvinden in speciaalzaken, food service en de retailsector.

Dankzij jarenlange inspanningen op het vlak van kwaliteit, voedselveiligheid, traceerbaarheid en productontwikkeling behoort De Trog vandaag tot de top in de biologische voedingssector. In de voorbije weken werd bio bakkerij De Trog bekroond met onder andere de Factory of the future award, alsook de food waste award.

Ter vervanging van een collega in bevallingsrust, zoeken we een tijdelijke versterking (vanaf mei 2020 tot december 2020):

QUALITY OFFICER

Jouw taken:

° Je waakt over de toepassing van onze kwaliteitssystemen in de productieruimten. Dit doe je o.a. door de dagelijkse rondgang in de diverse afdelingen, het borgen van periodieke registraties en analyses, alsook het voeren van interne audits.

° Je behandelt klantenvragen (ingrediënten, allergenen, kwaliteitscertificaten, voedselveiligheid, HACCP, …).

° Je behandelt klantenklachten, leveranciersklachten, voedselveiligheidsincidenten en interne klachten.

° Je verzorgt de opleiding in kwaliteit voor de mensen op de werkvloer (training on the job).

° Je houdt toezicht op het effectief opvolgen van de kwaliteitsnormen en houdt deze actueel.

° Je bereidt de externe audits voor.

° Je rapporteert aan de Kwaliteitsverantwoordelijke.

Jouw profiel:

° Je bent in het bezit van een bachelor-diploma, richting voeding/voedingstechnologie.

° Je hebt een 3-tal jaar ervaring in een vergelijkbare functie (o.a. kwaliteitscontrole, assistent- kwaliteitsverantwoordelijke) in de voedingssector.

° Je hebt een relevante kennis van de kwaliteitsnormen (o.a. HACCP, BRC, IFS) en de reglementering die van toepassing is in de voedingssector (ACS,…).

° Je excellente PC-vaardigheden (Word, Excel, Outlook, Powerpoint) weet je te koppelen aan een goede talenkennis (Nederlands, Frans en Engels).

° Je bent vlot in de omgang met klanten, medewerkers en auditoren. Je geniet een uitstekende reputatie als enthousiaste collega en doortastende problemsolver.

Ons aanbod

Je komt terecht in een ambitieus groeibedrijf. Wij bieden je een aangename en afwisselende job met een marktconform loon.

Interesse?

Stuur jouw cv en sollicitatiebrief naar bio bakkerij De Trog bvba, Rozendaalstraat 65, 8900 Ieper ter attentie van Dhr. Pieter Baelde, of via e-mail naar pieter.baelde@detrog.be.

Je kan ook telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken op het nummer 057/ 48 54 19.