Blog
Anti pasti baguette
13/04
Snij de Ciabatta in de lengte in twee. Meng wat artisjoktapenade met roomkaas en kruid af met peper, zout en Italiaanse kruiden. Bak de ciabatta 5-8 min op 180°C. Garneer met gemarineerde artisjok, olijven, gegrilde groenten en charcuterie. Bestrooi met enkele schijfjes geraspte parmezaan of pecorino. Werk tot slot af met olijfolie & rucola. Buen appetita!
Benodigdheden:
- Ciabatta Natuur EP0147 of Ciabatta Sesam: 1 pp
- Ovengedroogde olijven zwarte Delisol: 5 pp
- Tapenade artisjok Delisol: 20 gr/pp
- Roomkaas: 10 gr/pp
- Stukje pecorino kaas of parmezaan: 5 gr/pp
- Gemarineerde Artisjok Delisol: 30 gr/pp
- Italian herbs Ardo: 5 gr/pp
- Gemarineerde groentenmix Delisol: 30 gr/pp
- Italiaanse charcuterie (ham, coppa, salami): 30 gr/pp
- Olijfolie om af te werken: 3 gr/pp
- Rucola om af te werken: 3 gr/pp
Te serveren als sharing brood, als lunch om te delen of porties per persoon.