Italian Parma & mushroom pesto baguette

Pur Pain Italian Parma Mini Desem

De romige spread van champignons sluit perfect aan bij dit klassieke broodje en de krokante korst van de baguette.

Pur Pain Italian Parma Mini Desem 2

BIO Ingrediënten (voor 4 baguettes)

- 4x Mini desem Pur Pain 75g EP0604
- 125g ‘Tapas Y mas’ groene pesto
- 150g Creamy mushroom spread
- 4 plakjes Parmaham
- 25g Rucola blaadjes ‘Bio florette
- 1 tomaat in schijfjes gesneden
- 50g Parmezaan schilfers


Bereiding:

1. Brood afbakken +-8-10min op 180°C, snij in 2 en laat afkoelen.

2. Besmeer de onderkant met een laagje pesto en daarop de romige champignonspread.

3. Afwerken met 1 plakje parmaham per broodje, rucola, tomaat en Parmezaan.