Fluitje noten en rozijnen, Calvados camembert, veenbescompote

Wat een topper om op een avondje met vrienden te serveren.

De Trog Camenbert

Ingrediënten 3-4 pers:

- 2 bio
fluitjes noot & rozijnen
- 1 Camembert met Calvados
- 300g Veenbessen Ardo
- 150g geleisuiker
- Zeste van ½ Sinaasappel
- 1 stokje kaneel
- 1 stukje steranijs
- 40ml water

1. De noot & rozijnen baguettes afbakken op de BBQ of afbakken in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 6-8min.

2. Camembert: snij het deksel van de kaas en plaats de kaas terug in het houten omhulsel, Neem een stuk aluminiumfolie en wikkel de kaas in houten bakje in.

Garen op de BBQ gedurende +-10-15 min tot de kaas volledig gesmolten is.

3. Veenbessencompote: de geleisuiker met de diepvries veenbessen opkoken tot het kookpunt, niet teveel roeren om de besjes niet kapot te maken.

Afsmaken met sinaasappelzeste, kaneel en steranijs. Mag gekoeld of lauw geserveerd worden bij de kaas en het brood.