PUR PAIN” MAAKT MENSEN GELUKKIG

Nieuws
Blok 63 Bram En Yvonne
13
11

BRAM en IVONNE van BLOK 63-S brengen de buurt aan tafel op STRIJP-S in Eindhoven

De energie en open sfeer van het culturele en creatieve hart van Eindhoven beleven, dat doe je bij 63-S. Je kan er lekker eten, de gezelligheid opsnuiven en fijne mensen ontmoeten, en dat allemaal in het bruisende stadscentrum. 63-S bevindt zich slechts op slechts 5 minuten wandelen van het treinstation Strijp-S, en ook de auto kan je eenvoudig kwijt voor de deur of op een parking in de buurt (Parking De Hoek).

Genieten van een bioburger of een vegan hotdog op een unieke locatie op Strijp-S, bij de schoorsteen.

Ontbijt, lunch, of een borrelplank in de namiddag? Ivonne Kooijmans brengt wie hier woont, werkt of gewoon langskomt, samen aan tafel. Een goede maaltijd met heerlijke ingrediënten, daar kan je van op aan. Pur Pain vind je bij ons niet alleen naast het bord maar ook erin. Onze burger- en hotdogcreaties smaken overheerlijk met de vegan broodjes van Biobakkerij De Trog. We hebben geen vriezer, maar dankzij de MAP-verpakking van Pur Pain hebben we steeds kraakvers brood in huis, ideaal!

Blok 63 Hamburger En Hotdog

De S in Blok 63-S staat niet alleen voor aangename service die je in de horeca kan verwachten, maar ook voor het servicepunt van De Regionale Huismeester. Heb je een klusje, vraag het aan onze huismeesters! Ze staan steeds klaar voor iedereen uit de buurt.

Blok 63 S Bram