Ep0067 Sfeerfoto Lores 01

BIO traditioneel wit broodje - Ciabattina

Ref nr:EP0067
Authentiek ciabattarecept. Product met open structuur. Typische vorm.

omschrijving

Ciabatta, de Italiaanse klassieker. Bekend om haar luchtigheid en rechthoekige vorm, de knapperige korst en afwerking met bloem. Het brood is oorspronkelijk uit de streek rond Como en werd initieel vervaardigd van restdeeg, dat met water weer soepel werd gemaakt. Bio Bakkerij De Trog zorgt voor een eigen variant met een open structuur en biologische ingrediënten.

Zoals al onze producten werd dit brood ambachtelijk vervaardigd met biologische ingrediënten.

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
typische vorm, authentieke smaak,
Graansoort
tarwe
Korst
beige-bruin
Topping
/
Gewicht
90g
Afmetingen (HxLxB, mm)
55x140x80
Verpakking
IQF
Rijsagent
/
Aantal stuks
35
Vegan
ja
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.