0036 Havervlokken 800G

BIO havervlokken

Ref nr:EP0055
Groot gistbrood met havervlokken.

Omschrijving

Deze broodparel wordt gemaakt volgens een traditionele recept op basis van tarwebloem, grove havervlokken, tarwevlokken, 100% meel op steen gemalen en gebrande mout. 

Door het gebruik van een voordeeg wordt er heel weinig gist toegevoegd. Door de authentieke productiewijze met sterk gehydrateerd degen en toevoeging van sojameel blijft dit brood op natuurlijke wijze lang vers. 

Haver wordt al meer dan 4.000 jaar geconsumeerd. In de oudheid werd het gezien als een voedingsmiddel voor de lagere klassen, maar deze receptie is nu veranderd vanwege alle bevorderlijke eigenschappen die het heeft. Om deze reden is haver toevoegen aan elke soort maaltijd (ontbijt, snacks, etc…) een van de beste gewoontes om je te helpen gezond te blijven. Zo krijg je ook dagelijks een gezonde portie vezels binnen. 

Haver bevat op natuurlijke wijze onverzadigde vetten, kobalt, magnesium, ijzer, carotenen en vitamines K - E - B1 - B2 - B6 en veel proteïnen. Zoals al onze producten is deze ambachtelijk vervaardigd en gemaakt met uitsluitend biologische ingrediënten.

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
rond, ambachtelijk, authentiek, zachte structuur,
Graansoort
haver-tarwe
Korst
lichtbruine korst, lange insnijdingen
Topping
bloem
Gewicht
800g
Afmetingen (HxLxB, mm)
hoogte: 110, diameter: 195
Verpakking
IQF
Rijsagent
gist
Aantal stuks
8
Vegan
ja
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.