Screen Shot 2018 06 06 At 15 35 16

BIO ciabatta natuur

Ref nr:EP0065
Authentiek ciabattarecept.

Omschrijving

Ciabatta, de Italiaanse klassieker. Bekend om haar luchtigheid en rechthoekige vorm, de knapperige korst en afwerking met bloem. Het brood is oorspronkelijk uit de streek rond Como en werd initieel vervaardigd van restdeeg, dat met water weer soepel werd gemaakt. Bio Bakkerij De Trog zorgt voor een eigen variant met een open structuur en biologische ingrediënten. 

Zoals al onze producten werd dit brood ambachtelijk vervaardigd met biologische ingrediënten.

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
typische vorm, authentieke smaak
Graansoort
tarwe
Korst
beige
Topping
bloem
Gewicht
135g
Afmetingen (HxLxB, mm)
45x190x75
Verpakking
IQF
Rijsagent
desem-gist
Vegan
ja
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.