Burger Sesam

BIO burgerbroodje sesam 30g

Ref nr:EP0040
Zacht burgerbroodje met licht zoete smaak, afgewerkt met sesamzaadjes

Omschrijving

Licht zoet burgerbroodje. Dé classic burger bun - afgewerkt met sesamzaad - vormt de basis van de echte hamburger klassiekers, en dat is ook Pur Pain niet ontgaan! Dit sesam burger bun is 'by far' het bestverkopende burgerbroodje wereldwijd, en dat heeft zijn redenen! Deze unieke mini versie van de klassieke burger bun vormt een creatieve afwisseling, ideaal voor catering opdrachten! 

Zoals al onze producten wordt deze ambachtelijk vervaardigd met biologische ingrediënten. 

Wist je dat?

Sesamzaad naast een crunchy bite ook proteïne, vitamine B en magnesium zou bevatten? 

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
rond, burgerbroodje, zoete smaak, sesamzaad smaakt door
Graansoort
tarwe
Korst
beige bruin
Topping
sesamzaadjes
Gewicht
30g
Afmetingen (HxLxB, mm)
hoogte: 35mm, diameter: 65mm
Verpakking
MAP
Rijsagent
gist
Aantal stuks
16
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.