
BIO brioche rozijn
Ref nr:EP0151
Zachte brioche met aangenaam zoete smaak.
Omschrijving
Een rijkelijke brioche met zachte deegstructuur en aangenaam zoete smaak. Recept op basis van roomboter, eieren en 15% rozijnen. Ideaal bij foie gras en vleespasteien. Nog even kort opwarmen voor het serveren voor een ideale smaakbeleving.
Zoals al onze producten ambachtelijk vervaardigd op basis van biologische ingrediënten.
technische fiches op aanvraag
Kenmerken
Eigenschappen |
rechthoekig, authentieke zoete smaak, smaak van rozijnen, |
Graansoort |
tarwe |
Korst |
rood-bruin met donkere vlekjes (rozijnen) |
Topping |
/ |
Gewicht |
45g |
Afmetingen (HxLxB, mm) |
47,5x80x45 |
Verpakking |
MAP |
Rijsagent |
gist |
Aantal stuks |
16 |
Allergenen |
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden. |
- “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
- “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
- De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.