Ep0367 De Trog Turks Brood Sfeerfoto

Turks brood Pide 500 gr

Ref nr:EP0581
Een heerlijk licht Turks geïnspireerd brood met krokante korst.

Omschrijving

Het brood wordt op stenen vloer gebakken, bevat olijfolie en heeft een karakteristieke aromatische zuiderse smaak... Tast toe! Heerlijk in combinatie met verse geitenkaas, zalm en rucola. Een ideaal brood om te serveren bij een barbecue. De vorm van het brood nodigt uit tot foodsharing.

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
Plat krokant breekbrood met een authentieke broodsmaak en een toets van geroosterde sesam
Graansoort
Tarwe
Korst
Krokant dunne bruine korst afgewerkt met sesam
Topping
Sesamzaadjes
Gewicht
500g
Afmetingen (HxLxB, mm)
32,5 x 16,5 cm
Verpakking
MAP ( zuurstofarm )
Rijsagent
gist
Aantal stuks
1
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.