Zonnepitpistolet

BIO zonnepitpistolet

Ref nr:0086
ENKEL LEVERING OP ZATERDAG, MINIMUM 30 STKS Desempistolet met zonnebloempitten.

omschrijving

Pistolet vervaardigd op basis van huisgemaakte desem. Afgewerkt met voedzame zonnebloempitten. Zonnebloempitten zouden actief de cholesterol verlagen. Daarbovenop zouden ze vitamine E, B, B6 en B11 bevatten. Verder zouden ze magnesium, fosfor en seleen bevatten.

Een desem is een cultuur, gekweekt uit een voedingsbodem – het moederdeeg – die in juiste combinatie met vocht, meel en temperatuur spontaan wilde gisten en lactobacillen ontwikkelt. Hoe ouder het moederdeeg, hoe meer aroma’s vrijkomen en hoe smaakvoller het brood.

Zoals al onze producten is deze ambachtelijk vervaardigd en gemaakt met uitsluitend ingrediënten.

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
rond, authentieke smaak, smaak van zonnebloempitten
Graansoort
tarwe
Korst
bruin
Topping
zonnebloempitten
Gewicht
80g
Afmetingen (HxLxB, mm)
hoogte: 50mm, diameter: 70mm
Verpakking
dagvers
Rijsagent
desem
Aantal stuks
1
Vegan
ja
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.