
Tritordeum brood
Ref nr:0162
Biologisch Tritordeum brood
Omschrijving
Een brood met op steen gemalen tritordeum bloem, vloeibare desem en gemout tritordeum graan in het deeg gemengd. Deze creatie is op vloer gebakken. Dit geeft niet alleen wat bijt, maar bovenal een heel aangename mouttoets aan de kruim en een uiterst aromatische korst. Tritordeum, een nieuwe graansoort, is een kruising tussen durum en wilde gerst.
technische fiches op aanvraag
Kenmerken
Eigenschappen |
tritordeum bloem, gebarsten korst, op steen gebakken |
Graansoort |
tritordeum bloem en tarwe |
Korst |
krokant |
Topping |
bloem |
Gewicht |
500g |
Rijsagent |
desem-gist |
Aantal stuks |
1 |
Vegan |
ja |
Allergenen |
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden. |
- “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
- “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
- De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.