0162 Sfeerfoto Hires

Tritordeum brood

Ref nr:0162
Biologisch Tritordeum brood

Omschrijving

Een brood met op steen gemalen tritordeum bloem, vloeibare desem en gemout tritordeum graan in het deeg gemengd. Deze creatie is op vloer gebakken. Dit geeft niet alleen wat bijt, maar bovenal een heel aangename mouttoets aan de kruim en een uiterst aromatische korst. Tritordeum, een nieuwe graansoort, is een kruising tussen durum en wilde gerst.

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
tritordeum bloem, gebarsten korst, op steen gebakken
Graansoort
tritordeum bloem en tarwe
Korst
krokant
Topping
bloem
Gewicht
500g
Rijsagent
desem-gist
Aantal stuks
1
Vegan
ja
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.