0229 Sfeerfoto Lores 01

BIO stokbrood

Ref nr:EP0530
Een traditioneel stokbrood, zeer luchtig en smakelijk door de lange rusttijd.

Omschrijving

Dit stokbrood heeft de typische traditionele vorm. Het is zeer luchtig van structuur. De smaak is authentiek met een lichte desem smaak, de unieke smaak is versterkt door een lange rusttijd. De korst is fijn en lekker krokant. Zoals al onze producten is deze ambachtelijk vervaardigd en gemaakt met uitsluitend biologische ingrediënten.

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
typische traditionele vorm, authentiek met lichte desemsmaak
Graansoort
tarwe
Korst
bruin
Topping
/
Gewicht
265g
Afmetingen (HxLxB, mm)
50x555x80
Verpakking
VRAC
Rijsagent
desem-gist
Aantal stuks
12
Vegan
ja
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.