Speltbaguette

Bio speltbaguette

Ref nr:EP0528
Pure speltbaguette

Omschrijving

Baguette vervaardigd van pure spelt, zonder toevoeging van tarwe. Met lokale spelt, het speltgraan is namelijk van Belgische bodem. De baguette is vervaardigd op basis van huisgemaakte desem, en werd op stenen vloer gebakken. De unieke luchtige kruimstructuur en dunne krokante korst zorgen voor een heerlijke smaakbeleving. Op traditionele franse wijze vervaardigd. 

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
Pure spelt, krokante korst, luchtige kruimstructuur
Graansoort
spelt
Korst
lichtbruin
Topping
speltbloem
Gewicht
265g
Afmetingen (HxLxB, mm)
50x500x65
Verpakking
VRAC
Rijsagent
desem-gist
Aantal stuks
12
Vegan
ja
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.