Ep0579 De Trog Bio Spelt Haver Pisolet Sfeerfoto

Bio spelt-haver pistolet

Ref nr:EP0579
Luchtige, licht krokante pistolet.

Omschrijving

Luchtige, licht krokante pistolet.

Gemaakt op basis van Belgische speltbloem en huisgemaakte speltdesem, zonder toevoeging van tarwe. Rijkelijk afgewerkt met havervlokken.

Heerlijk om de dag mee te starten als ontbijt of ’s middags met wat beleg. Wens je op zindag iemand te verrassen? Je bakt ze even kort af en ze zijn weer ovenvers, mmm lekker!

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
Authentieke, ronde, beige-bruine pistolet met lichte desemsmaak.
Graansoort
Tarwe
Korst
beige bruin met topping van havervloken
Topping
havervlokken
Gewicht
50 gr
Afmetingen (HxLxB, mm)
diam. 8 cm
Verpakking
MAP ( zuurstofarm)
Rijsagent
desem-gist
Aantal stuks
4
Vegan
ja
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.