0163 Sfeerfoto Hires

Bio sandwich pompoen

Ref nr:0163
Licht gezoete mals sandwich met pompoenpitten

omschrijving

Biologische sandwich gemaakt met vloeibare desem. In het deeg zitten pompoenpitten, zonnebloempitten, lijnzaad, havervlokken en sesamzaad. Maar ook huisbereide desem, die we al 30 jaar zelf aanmaken op basis van eigen culturen. In onze recepten gebruiken we weinig gist, zo geven we het deeg de nodige tijd om zich te ontwikkelen. 

Deze sandwich is gemaakt met minder toegevoegde suikers in vergelijking met de gewone versie. Daarnaast bevat deze veel pitten en zaden. Deze sandwich past perfect in de trend van gezonder eten. Het is bovendien een bron van vezels.

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
bron van vezels, desem, pompoenpitten
Graansoort
tarwe
Korst
donkerbruin
Topping
pompoenpitten
Gewicht
50g
Rijsagent
desem-gist
Aantal stuks
1
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.