0093 Sfeerfoto Lores 03

BIO sandwich

Ref nr:EP0200
Zachte sandwich met licht zoete smaak. Ideaal voor het ontbijt of om te beleggen.

omschrijving

Zachte sandwich op basis van authentiek Vlaams recept.

Zachte sandwich op basis van authentiek Vlaams recept. Onze sandwiches worden vervaardigd op basis van biologische hoogwaardige tarwebloem, poolisch, suiker, roomboter, ei, melk en ongeraffineerd zeezout. De biologische bloem is op steen gemalen wat er voor zorgt dat mineralen en essentiële vetzuren behouden blijven in de bloem als ook vitamines.

De poolisch zorgt voor de typische luchtigheid van onze sandwiches. De rietsuiker, roomboter, eieren en melk zorgen op hun beurt voor de pure, authentieke smaak van de sandwich van weleer. Zoals al onze producten is deze ambachtelijk vervaardigd en gemaakt met biologische ingrediënten.

De rietsuiker, roomboter, eieren en melk zorgen op hun beurt voor de pure, authentieke smaak van de sandwich van weleer.

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
ovaal, authentieke zoete smaak,
Graansoort
tarwe
Korst
donkerbruine bovenkant
Topping
glanzend
Gewicht
50g
Afmetingen (HxLxB, mm)
45x140x75
Verpakking
FLOWPACK
Rijsagent
gist
Aantal stuks
6
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.