Rijsttaart Sfeer

BIO rijssttaart 6p

Ref nr:0667
Bio rijsttaart

Omschrijving

Rijstevlaai of rijsttaart is een vlaaisoort, die met name veel in de Europese regio Maas-Rijn gegeten wordt. Er bestaan heel wat varianten. 

De vlaai bestaat steeds uit twee componenten, de bodem; en de vulling. De boden wordt apart gebakken in de oven. 

Het rijsstaartje van De Trog is ambachtelijk vervaardigd met biologische ingrediënten. Deze grote rijsttaart is ideaal voor familie- of bedrijfsfeesten! 

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
rijst
Graansoort
tarwe
Korst
/
Topping
/
Gewicht
1,125 kg
Afmetingen (HxLxB, mm)
hoogte: 30 mm, diameter: 240 mm
Verpakking
dagvers
Rijsagent
geen
Aantal stuks
1
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.