0065 Bio Pompoenpitbrood

BIO pompoenpitbrood

Ref nr:0065
Klein donkerbruin volkoren gistbrood met pompoenpitten.

Omschrijving

Ons pompoenpitbroodje is een volkoren vormbrood waar we pompoenpitten ondermengen in het deeg. Bij de afwerking worden nog eens rijkelijk pompoenpitten over het brood gestrooid. Pumpkin all the way!

Daarnaast bevat het broodje ook nog vooraf geweekte tarwevlokken, wat het broodje tot een bron van vezels maakt. Door het sojameel in de receptuur biedt ons “pompoentje” ook eiwitten aan, die belangrijk zijn voor uw celopbouw.

Wist je dat?
Pompoenpitten veel antioxidanten bevatten zoals o.a. vitmaine E en een bron is van vitamine K? Vitamine K is essentieel in de regulatie van de bloedstolling, botstofwisseling, opbouw vaatwanden, … Veel mensen kampen trouwens met een tekort aan vitamine K.
Het bevat ook magnesium dat essentieel is voor uw zenuwstelsel
En bovenal heel lekker zijn.

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
rechthoekig, ambachtelijk, authentiek, zachte structuur, krokante pompoenpitten
Graansoort
tarwe - rogge
Korst
donker bruin
Topping
pompoenpitten
Gewicht
400g
Afmetingen (HxLxB, mm)
85x170x100
Verpakking
dagvers
Rijsagent
gist
Aantal stuks
1
Vegan
ja
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.