Pitten En Zaden 11

BIO pitten-zadenbrood

Ref nr:0161
Brood rijk aan granen en zaden

Omschrijving

Volkoren, rijk aan vezels en volledig veganistisch. Het broodje bevat geen tarwe en is bovendien ook vrij van gist. Een compact broodje vol met pitten, zaden en granen, boordevol positieve eigenschappen. 

Ons broodje bevat havervlokken, zonnebloempitten, lijnzaad, gebroken rogge, pompoenpitten en psyllium. 
Wij bundelen dit in één verrukkelijk en smakelijk broodje dat een meerwaarde vormt aan uw dagelijks voedingspatroon. 
Pitten en zaden bevatten op natuurlijke wijze mineralen, vitamines, proteïnes, gezonde vetzuren en enzymen. 

Haver: Volkoren graansoort dat van nature vezels bevat. Haver zou reeds in het oude Rome gebruikt worden als medicijn om de zenuwen te kalmeren.

Lijnzaad: bevat alfa-linoleenzuur, een omega-3 vetzuur.

Zonnebloempitten: Bevat vitamine E, dat een antioxidant is voor het lichaam want het zou vrije radialen tegengaan en zo schade aan de cellen helpen voorkomen.

Pompoenpitten: bevat een enorme variëteit aan voedingsstoffen zoals magnesium, koper, eiwitten, zink, … die kunnen beschermen tegen ziekte en ontstekingen. Een ware voedingsbron verpakt in een klein pitje. 

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
vierkant bruin brood, rijke smaak van zaden en granen
Graansoort
haver-rogge
Korst
donker bruin
Topping
havervlokken
Gewicht
600g
Afmetingen (HxLxB, mm)
75x120x110
Verpakking
dagvers
Rijsagent
geen
Aantal stuks
1
Vegan
ja
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.