Ep0439 Sfeerfoto Lores 01

Bio pistolet volkoren

Ref nr:EP0484
Pistolet vervaardigd met volkoren bloem.

Omschrijving

Voedzame volkoren pistolet,
verpakt voor uw gemak!
Wist je dat volkorenbrood gemaakt is van de gehele graankorrel? Juist de voedingsstoffen in de ganse graankorrel hebben een gunstig effect op je gezondheid. Het grootste deel van de voedingsvezels, mineralen en vitamines bevinden zich namelijk in de buitenste laag van de graankorrel!

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
rond, topping van tarwevlokken, natuurlijk, licht zoet
Graansoort
tarwe
Korst
bruin
Topping
tarwevlokken
Gewicht
50g
Afmetingen (HxLxB, mm)
8 cm (diameter)
Verpakking
MAP ( zuurstofarm)
Rijsagent
gist
Aantal stuks
4
Vegan
ja
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.