Ovenkoek Bruin

BIO ovenkoek bruin

Ref nr:EP0523
Bruine ovenkoek gespikkeld met zemelen.

Omschrijving

Deze bruine ovenkoek heeft een zachte structuur. De korst bevat zaadjes en is gespikkeld, afgewerkt met bloem. Ideaal om te beleggen of te serveren met vlees.

Wist je dat?

Ovenkoeken dateren uit de tijd toen brood bakken op de boerderijen nog een wekelijkse klus was. De koeken werden gemaakt van overschotjes van het deeg. Ovenkoeken werden toen geserveerd met spek, witte of zwarte pensen, geperste kop of vlaai.

Zoals al onze producten is deze ambachtelijk vervaardigd en gemaakt met uitsluitend ingrediënten.

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
rond, authentiek, zachte structuur
Graansoort
tarwe
Korst
beige gespikkeld (zemelen), met gaatjes
Topping
bloem
Gewicht
85g
Afmetingen (HxLxB, mm)
hoogte: 50mm, diameter: 100mm
Verpakking
VRAC
Rijsagent
gist
Aantal stuks
30
Vegan
ja
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.