Screen Shot 2018 04 04 At 17 00 53

BIO noot & rozijnen

Ref nr:0018
Klein lichtbruin desembrood met rozijnen en stukjes walnoot

Omschrijving

Een klein desembrood, vervaardigd met rozijnen en stukjes walnoot. Een traditioneel brood op basis van in huisgemaakte natuurlijke desem, wat zorgt voor een sensationele smaakbeleving. 

De aanwezigheid van zuurdesem zorgt niet enkel voor een unieke smaak, maar ook voor op gezondheidsvlak kent het heel wat voordelen zoals een betere opname van de minerale bestanddelen in het lichaam. Brood op basis van desem bevat meer B-vitamines als een brood zonder desem. De bacteriën die ontstaan door het fermentatieproces van een huisgemaakte desem zijn dan ook nog eens voordelig voor de darmflora. Walnoten zijn rijk aan omega 3 en bevatten essentiële vetzuren wat bijdraagt aan een gezond hart en gezonde bloedvaten. Een prachtig ambachtelijk bereid slow-food brood, vol van smaak, de perfecte zoet)zuur combinatie! Zoals al onze producten is deze ambachtelijk vervaardigd en gemaakt met uitsluitend biologische ingrediënten.

Tip: Ideaal te combineren bij een kaasplankje of wild. 

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
ambachtelijk, authentiek met lichte desemsmaak
Graansoort
tarwe
Korst
donkerbruine korst met noten en rozijnen
Topping
bloem
Gewicht
500g
Afmetingen (HxLxB, mm)
85x170x100
Verpakking
dagvers
Rijsagent
desem
Aantal stuks
1
Vegan
ja
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.