Screen Shot 2018 04 06 At 10 57 11

BIO mini zonnepitstokbroodjes

Ref nr:0241
Stokbrood met heel volle smaak en met zonnebloempitten als topping.

Omschrijving

Dit stokbrood is langwerpig van vorm. Het heeft een hele volle en authentieke smaak van zonnebloempitten. De korst is bruin en afgewerkt met zonnebloempitten. Zoals al onze producten is deze ambachtelijk vervaardigd en gemaakt met uitsluitend biologische ingrediënten.

Zonnebloempitten zouden actief de cholesterol verlagen. Daarbovenop zouden ze vitamine E, B, B6 en B11 bevatten. Verder zouden ze magnesium, fosfor en seleen bevatten.


technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
langwerpig,authentieke smaak, smaak van zonnebloempitten
Graansoort
tarwe
Korst
bruin
Topping
zonnebloempitten
Gewicht
160g
Afmetingen (HxLxB, mm)
50x310x60
Verpakking
dagvers
Rijsagent
gist
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.