0611 Sfeerfoto Lores 03

BIO melkbrood

Ref nr:0611
Klein wit melkbrood.

Omschrijving

Klein wit melkbrood. De naam verklapt het al, ons melkbrood wordt bereid met volle melk. Dit zorgt voor een volle en romige smaak. Dit smeuïg melkbrood is buiten melk ook nog eens verrijkt met roomboter, rietsuiker en eieren. Dit alles in de perfecte verhoudingen zorgt voor een heerlijk luxebrood, speciaal op maat van de zoetekauwen! 
Zoals al onze producten is deze ambachtelijk vervaardigd en gemaakt met biologische ingrediënten.

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
rechthoekig, ambachtelijk, authentiek, luchtige structuur, licht zoet
Graansoort
tarwe
Korst
bruine korst
Topping
/
Gewicht
500g
Verpakking
dagvers
Rijsagent
gist
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.