0164 Sfeerfoto Lores 03

Bio haver-desem brood 500g

Ref nr:0164
Artisanaal desembrood met haver. Op stenen vloer gebakken. Uw dagelijkse bron van vezels.

Omschrijving

Een karaktervol desembrood op basis van 100% steen gemalen meel. Gemaakt met huisbereide desem wat het brood zijn typische heel toegankelijke licht zure smaak geeft. Haver wordt vooraf gekookt en zo integraal in het deeg onder gemengd. Een heel stevige boterham!

Haver is een oergraan en wordt al meer dan 4.000 jaar geconsumeerd. In de oudheid werd het gezien als een voedingsmiddel voor de lagere klasse. Deze perceptie is nu helemaal omgeslagen daar het graan heel veel gezonde eigenschappen heeft en ideaal is voor bij het ontbijt.

Wist je dat haver op natuurlijke wijze magnesium, ijzer, vitamines K-E-B en caroteen bevat.

Zoals al onze producten ambachtelijk vervaardigd en gemaakt met biologische ingrediënten.

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
rond, ambachtelijk, lichte desemsmaak
Graansoort
haver en tarwe
Korst
bruine korst
Topping
/
Gewicht
500 gr
Verpakking
dagvers
Rijsagent
desem
Aantal stuks
1
Vegan
ja
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.