Haute Dog Sesam

BIO Hotdog broodje sesam

Ref nr:EP0577
Zacht hotdog broodje met licht zoete smaak, afgewerkt met sesamzaadjes

Omschrijving

Hotdog broodje met zachte structuur en licht zoete toets. De getoaste sesamzaadjes geven een extra dimensie aan de smaakbeleving. Een broodcreatie die bijdraagt aan de extra uitstraling van het “haute dog“ concept. Nog even kort opwarmen voor het serveren voor een ideale smaakbeleving.
Zoals al onze producten is deze ambachtelijk vervaardigd en gemaakt met uitsluitend biologische ingrediënten.

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
langwerpig, zacht, licht zoete smaak, sesamzaad smaakt door
Graansoort
tarwe
Korst
beige-bruin
Topping
sesamzaadjes
Gewicht
80g
Afmetingen (HxLxB, mm)
16 x 5 cm
Verpakking
MAP ( zuurstofarm )
Rijsagent
gist
Aantal stuks
3
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.