0025 Frans Boer

BIO frans boer

Ref nr:EP0115
Groot desembrood met rogge

Omschrijving

Een groot traditioneel frans brood met krokante korst en heel aromatische geur. Het brood is op stenen vloer gebakken. Vervaardigd op basis van desem, tarwemeel en rogge waarbij de desem uit eigen huiscultuur is. Een heel toegankelijk desembrood. Smakelijk combineren met echte boter of gerookte vis.
Zoals al onze producten is deze ambachtelijk vervaardigd en gemaakt met uitsluitend biologische ingrediënten.

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
rond, ambachtelijk, authentiek met lichte desemsmaak
Graansoort
tarwe-rogge
Korst
donkere korst met insnijdingen
Topping
bloem
Gewicht
1kg
Afmetingen (HxLxB, mm)
hoogte: 110m, diameter: 220mm
Verpakking
VRAC
Rijsagent
desem
Aantal stuks
10
Vegan
ja
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.