Fluitje Noot En Rozijn

Bio fluitje noot & rozijn

Ref nr:EP0516
Artisanaal fluitje op basis van pure grondstoffen. Vervaardigd met respect voor rust en rijstijden van het deeg waardoor smaak en aroma’s op natuurlijke wijze ontwikkelen. Heel rijk recept met 15% rozijnen en 8% noten. Ideaal bij zowat alle kazen en zoet beleg.

Omschrijven

Het biologisch fluitje met noten en rozijnen van Bio Bakkerij De Trog vervolledigd uw broodassortiment. De baguette is artisanaal gecreëerd op basis van biologische en pure grondstoffen. Bovendien vervaardigd met respect voor rust- en rijs tijden van het deeg waardoor de smaak en aroma’s zich op natuurlijke wijze kunnen ontwikkelen. Op basis van een rijkelijk receptuur met 15% rozijnen en een 8% aan noten. Combineert met zowat alle kazen en zoet beleg. Ook ideaal met patés.

Tips voor het perfecte kaasplankje: 

Op een kaasplankje horen 5 soorten kazen te liggen:

  • Geiten- of schapenkaas
  • Wit schimmelkaas
  • Harde en half harde kaas
  • Een roodflora
  • Blauwe kaas

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
typische vorm, met donkerbruine rozijnen, authentieke smaak, rozijnen en noten smaken door
Graansoort
tarwe
Korst
bruin met noten en rozijnen
Topping
bloem
Gewicht
250g
Afmetingen (HxLxB, mm)
40x310x55
Verpakking
VRAC
Rijsagent
desem-gist
Aantal stuks
20
Vegan
ja
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.