0156 Bio Ciabatta Meergranen Sfeerbeeld

Bio ciabattina met granen

Ref nr:0156
Rechthoekig, dagvers bio-broodje met meergranen topping

Bio Ciabattina met granen

Authentieke ciabatta op basis van tarwebloem, vloeibare desem en geweekte gebroken tarwe in het deeg gemengd. Afgewerkt met meergranenmix ( havervlok, sesamzaad, lijnzaad en zonnebloempit ). Gebakken op stenen vloer. Broodje met heel luchtige kruimstructuur en lekkere krokante korst.

Ideaal als broodje om te beleggen, om bij een gazpacho of zomerse minestrone te serveren!

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
authentiek meergranenbroodje met licht desem-smaak
Graansoort
tarwe
Korst
bruine korst
Topping
meergranen
Gewicht
90g
Afmetingen (HxLxB, mm)
14 cm lang, 8 cm breed en 5,5 cm hoog
Verpakking
dagvers
Rijsagent
desem-gist
Vegan
ja
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.