Ciabatta Sesam

BIO ciabatta sesam

Ref nr:EP0137
Italiaanse ciabatta afgewerkt met sesamzaadjes.

Omschrijving

Ciabatta, dé Italiaanse klassieker. Bekend om haar luchtigheid, rechthoekige vorm, de knapperige korst en afwerking met bloem. Het brood is oorspronkelijk uit de streek rond Como en werd initieel vervaardigd van restdeeg, dat met water weer soepel werd gemaakt. Bio Bakkerij De Trog zorgt voor een eigen variant met een open structuur en biologische ingrediënten. Deze ciabatta wordt afgewerkt met sesamzaad. Sesamzaad zou voedingsvezels en proteïnen bevatten. Het zaad zou vitamine B bevatten en magnesium.  

Zoals al onze producten is deze ambachtelijk vervaardigd en gemaakt met biologische ingrediënten

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
typische vorm, authentiek, toets van sesam
Graansoort
tarwe
Korst
licht bruin
Topping
sesamzaadjes
Gewicht
135g
Afmetingen (HxLxB, mm)
45x190x75
Verpakking
VRAC
Rijsagent
desem-gist
Aantal stuks
50
Vegan
ja
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.