Carre Confituur

BIO carré confituur

Ref nr:0665

Omschrijving

Dé carré confituur! Het vierkant taartje onder de ronde! Dé confituurvulling onder de fruitvullingen! Dé klassieker onder de gebakjes! Wie heeft er ooit aan kunnen weerstaan... 

Het carrétje bleek dan ook onmisbaar in ons assortiment. Geniet van het De Trog confituurtaartje, vervaardigd op ambachtelijke wijze op basis van biologische ingrediënten! 


technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
typisch confituur taartje rechthoekig,
Graansoort
tarwe
Korst
/
Topping
confituur
Gewicht
85g
Afmetingen (HxLxB, mm)
10x120x80
Verpakking
dagvers
Rijsagent
geen
Aantal stuks
1
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.