0157 Sfeer Lores

Bio boulotbrood

Ref nr:0157
Klein wit gistbrood

Omschrijving

Typisch biologisch "boulot" brood met luchtige zachte kruim en lekkere dunne heel krokante korst. Gemaakt met gefermenteerd voordeeg dat 12 uur vooraf staat te rijpen. Op deze manier hebben we een unieke smaak en kruim zonder additieven en kunnen we ook weinig gist doseren. Op stenen vloer gebakken.

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
Huisbereide voordeeg, ovaal, krokante korst
Graansoort
tarwe
Korst
krokant
Topping
bloem
Gewicht
500g
Verpakking
Dagvers
Rijsagent
gist
Aantal stuks
1
Vegan
ja
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.