0166 De Trog Bio Boerenbruin 600 Gr

Bio Boerenbruin 600 gr

Ref nr:0166
Een traditioneel bruin rond gezinsbrood van 600g.

Omschrijving

Gemaakt met gefermenteerd voordeeg en op stenen vloer gebakken. Smaakvolle lichte kruim en een heerlijk fijn krokant korstje. Van boerenbruin geniet je op elk moment van de dag. Bij het ontbijt met heerlijke choco of confituur, als rijk belegde boterham ‘s middags, of in de boterhamdoos van de kinderen, … altijd lekker.

Bij Bio boerebruin is een deel van de witte tarwebloem vervangen door tarwevlokken, roggebloem, 100% meel en roggemeel.

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
Authentiek bruin gezinsbrood, zachte kruim, dunne krokante korst
Graansoort
Tarwe, rogge
Korst
Dunne krokante bruine kost, met bloem bestrooid
Topping
geen
Gewicht
600g
Afmetingen (HxLxB, mm)
Diameter 17,5cm hoogte 8,5cm
Verpakking
Dagvers
Rijsagent
gist
Aantal stuks
1
Vegan
ja
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.