Ep0220 De Trog Baguette Sfeerfoto Lores 02

BIO Baguette desem

Ref nr:EP0574
Traditioneel artisanaal stokbrood gebakken op stenen vloer.

Omschrijving

Traditioneel artisanaal stokbrood gebakken op stenen vloer. Met unieke luchtige kruimstructuur en dunne krokante korst. Op Franse wijze gemaakt met huisbereide vloeibare desem. Korte afbaktijd en blijft lang krokant na het afbakken. Zoals al onze producten is deze ambachtelijk vervaardigd en gemaakt met uitsluitend biologische ingrediënten.

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
typische vorm, authentiek met lichte desemsmaak,
Graansoort
tarwe
Korst
bruin
Topping
geen
Gewicht
190g
Afmetingen (HxLxB, mm)
32 x 6,5 cm
Verpakking
MAP (zuurstofarm)
Rijsagent
desem-gist
Aantal stuks
2
Vegan
ja
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.