0160 Sfeerfoto Lores 02

BIO avondbrood

Ref nr:0160
Bruin, vezelrijk, eiwitrijk brood met verlaagd koolhydraten gehalte. Rijk aan zaden.

Omschrijving

Het avondbrood is een vezelrijk brood (meer dan 6% vezels in het brood aanwezig) afgewerkt met maanzaad en boekweitgrutten. Typisch aan dit eiwitrijk brood (goed voor de celopbouw) is dat het 30% minder koolhydraten bevat dan een normaal brood en dus minder directe suikers bij vertering. Ideaal om ’s avonds te eten dus! Zoals al onze producten is deze ambachtelijk vervaardigd en gemaakt met biologische ingrediënten.

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
ambachtelijk, bruin brood, rijke smaak van zaden en granen
Graansoort
tarwe
Korst
donkere korst
Topping
maanzaad en boekweitgrutten
Gewicht
400g
Afmetingen (HxLxB, mm)
85x160x90
Verpakking
dagvers
Rijsagent
gist
Aantal stuks
1
Vegan
ja
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.