0041 Bio Ardeens

BIO ardeens brood

Ref nr:0041
Vierkant lichtbruin gistbrood met spelt.

Omschrijving

Tarwe-speltbrood op basis van gist met topping van tarwevlokken met heel krokante korst. In het deeg wordt de volledige speltkorrel, die vooraf gekookt wordt, toegevoegd. Dit zorgt voor een extra bijt in de kruim. Spelt is een van de meest originele natuurlijke granen in Europa. Zoals al onze producten is deze ambachtelijk vervaardigd en gemaakt met uitsluitend biologische ingrediënten.

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
rechthoekig, ambachtelijk, authentiek, zachte structuur, spelt
Graansoort
spelt-tarwe
Korst
bruine korst
Topping
tarwevlokken
Gewicht
600g
Afmetingen (HxLxB, mm)
80x190x110
Verpakking
dagvers
Rijsagent
gist
Aantal stuks
1
Vegan
ja
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.