Appelflap Sfeer

BIO appelflap

Ref nr:0661
Bladerdeeg met appelvulling in typische flapvorm.

Omschrijving

Bio appelflap op basis van biologische appelen! Omvat de heerlijke smaken van vanille en appel. Appelflappen staan bij onze Noordervrienden traditioneel op de feesttafel gepresenteerd, met uitstek op nieuwjaar. Ook in België wordt de appelflap intussen talrijk gesmaakt. Ontdek ze snel! 

Zoals al onze producten is deze ambachtelijk vervaardigd en gemaakt met biologische ingrediënten.

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
flap in vorm van halve maan, zoet, vanille, appel
Graansoort
tarwe
Korst
goudbruin
Topping
/
Gewicht
150g
Afmetingen (HxLxB, mm)
40x140X110
Verpakking
dagvers
Rijsagent
geen
Aantal stuks
1
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.