Screen Shot 2018 04 04 At 16 40 55

BIO 100%

Ref nr:0001
Groot donkerbruin volkoren desembrood, bron van vezels.

Omschrijving

Dit bruin brood is vervaardigd op basis van onze huisbereide desem en op steen gemalen 100% meel.Op die manier wordt de ganse tarwekorrel, inclusief kiem en vitamine E, vermalen op traag draaiende molenstenen, wat verhitting voorkomt. Hierdoor biedt dit brood dan ook een natuurlijke bron van koolhydraten, eiwitten, vitaminen, mineralen, spore elementen en essentiële vetzuren.

Zoals al onze producten is deze ambachtelijk vervaardigd en gemaakt met biologische ingrediënten. Het brood heeft een lichte desem smaak.

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
rond, ambachtelijk, donkerbruin brood, authentiek met lichte desemsmaak
Graansoort
tarwe
Korst
donker bruine korst
Topping
lichtbruin kruim
Gewicht
800g
Afmetingen (HxLxB, mm)
hoogte 90mm, diameter 230mm
Verpakking
dagvers
Rijsagent
desem
Aantal stuks
1
Vegan
ja
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.